27. května 2011 • 04:59

Křížový výslech Pavla Vrby: Fandím Barceloně!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO – Velké finále Ligy mistrů se blíží. Už v sobotu večer se proti sobě postaví Rudí ďáblové z Manchesteru a Katalánci z Barcelony. Kdo uspěje? Trenér českého mistra Pavel Vrba má jasno: radovat se bude „Barca“.



Pavlu Vrbovi jsme v souvislosti se sobotním finále Ligy mistrů položili šest otázek, přičemž v rychlosti si musel vybrat jedno z nabízených jmen.

Giggs, nebo Iniesta? Rooney, či Messi? Plzeňský kouč měl okamžitě jasno. Na odpověďmi příliš neváhal. Ovšem u trenérů se pozastavil a vysvětlil, proč si vybral raději Guardiolu, než Fergusona.

„I když se může zdát, že Barcelonu by mohl trénovat kde kdo, že to má pan Guardiola snažší, tak musím uznat, že jeho způsob hry je úžasný. Dokonalý. A často v něm hledám inspiraci,“ uvedl kouč plzeňských mistrů.

„Guardiola je zkrátka nová krev. Trenérský tajfun, který do světa fotbalu vletěl neskutečným způsobem. Je vidět, že pochází ze španělské školy, kterou se teď snaží vštípit svému mužstvu,“ doplnil.

K Alexu Fergusonovi poznamenal, že představuje obrovskou zkušenost. Že v Manchesteru United odvedl neskutečnou práci. „Uznávám ho,“ řekl Vrba. „Hlavně kvůli němu nečeká Barcelonu lehký zápas. Ale budu jí fandit a věřím, že vyhraje,“ dodal.

Podívejte se na odpovědi Pavla Vrby:

Van der Sar, nebo Victor Valdés?
= Van der Sar

Rio Ferdinand, nebo Carles Puyol?
= Ferdinand

Ryan Giggs, nebo Andrés Iniesta?

= Iniesta

Wayne Rooney, nebo Lionel Messi?
= Messi

Alex Ferguson, nebo Pep Guardiola?
= Guardiola

Manchester United, nebo Barcelona?
= Barcelona

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud