2. dubna 2014 • 13:24

Obrat po Bayernu! Moyesovi hrozili pěstí, teď po něm chtějí podpisy

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Minulý týden mu na stadionu hrozili pěstí, dnes je na tom mnohem lépe. Fotografové zachytili trenéra fotbalistů Manchesteru United Davida Moyese, jak rozdává fanouškům podpisy. Tak blahodárný vliv má na jeho popularitu nečekaná remíza 1:1 s Bayernem Mnichov v prvním čtvrtfinále Ligy mistrů.



MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 4. • 20:45
Manchester United
Manchester United
1:1
ONLINE
1. dubna
20:45
Bayern Mnichov
Bayern Mnichov
Góly

Domácí: 58. Vidić

Hosté: 67. Schweinsteiger

Sestavy

Domácí: de Gea – Jones, Ferdinand, Vidić (C), Büttner (74. Young) – Valencia, Carrick, Rooney, Fellaini, Giggs (46. Kagawa) – Welbeck (85. Hernández).

Hosté: Neuer – Rafinha, Martínez, J. Boateng, Alaba – Robben, Lahm (C), Kroos (74. Götze), Schweinsteiger, Ribéry – T. Müller (63. Mandžukić).

Náhradníci

Domácí: Lindegaard, Nani, Young, Fletcher, Kagawa, Januzaj, Hernández

Hosté: Starke, van Buyten, Shaqiri, Götze, Højbjerg, Mandžukić, Pizarro

Karty

Domácí: Valencia

Hosté: Schweinsteiger, Mandžukić, Martínez, Schweinsteiger (č)

Rozhodčí

Velasco (ESP) – Alonso (ESP), Yuse (ESP) – Cebrián (ESP)

Stadion

Old Trafford, Manchester

Konečně světlý moment v průběhu zpackané sezony. Zatímco sezonu v Premier League mohou Red Devils prakticky odepsat, v Lize mistrů mají před odvetou s Bayernem nečekaně slušnou šanci na postup. "Náš výkon znamenal víc, než jste mohli doufat. Snad jsme ukázali, že máme na to se s nimi měřit a hrát těsné zápasy,“ vzkázal Moyes všem pesimistům po domácí remíze 1:1.

Ještě minulý týden ve středu po porážce 0:3 s Manchesterem City přitom vládla na Old Trafford úplně jiná atmosféra. Ochranka musela uklidňovat fanoušky, kteří Moyesovi hrozili pěstmi, při víkendovém vítězství nad Aston Villou zase nad stadionem kroužilo letadlo s transparentem Moyes ven! Včera si podceňovaný tým zasloužil obrovský aplaus. A s ním i Moyes.

Mít společnou fotografii s Davidem Moyesem? I po tom touží někteří z fanoušků Manchesteru United.
Mít společnou fotografii s Davidem Moyesem? I po tom touží někteří z fanoušků Manchesteru United.
 

„Hráli jsme s velkým zaujetím, diváci byli také skvělí," tvrdil Moyes. A mohl si užívat dosud velmi ojedinělých projevů popularity. Fanoušci United se s ním fotili a žádali ho o podpisy. Pokud by se postup do semifinále přes velkého favorita jeho hráči úspěšně dotáhli, znamenalo by to senzaci. A výrazně by to utlumilo kritické hlasy, které volají po Moyesově odchodu.

A to je přesně scénář, ve který zatím málo úspěšný nástupce legendárního Alexe Fergusona, skálopevně věří. "Víme, že musíme v odvetě skórovat. Ale také víme, že jsme si prvním zápasem dali skvělou šanci. Pojedeme do Mnichova s tím, že tam můžeme vyhrát a postoupit," dodal sebevědomě Moyes.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud