8. července 2014 • 21:48

VIDEO: Brankář hrdina! V Lize mistrů dal gól a rozhodl o postupu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký fotbalový příběh napsal brankář andorského týmu FC Santa Coloma Eloy Casals. V odvetě kvalifikace Ligy mistrů rozhodl gólem v poslední minutě o postupu svého týmu do dalšího kola. Zatímco domácí smutnili, hráči andorského klubu svého gólmana dlouho oslavovali.



Běžela 95. minuta utkání, ve kterém andorský tým FC Santa Coloma prohrával na půdě arménského soupeře 1:3. Vzhledem k domácí výhře 1:0 tak potřeboval k postupu nutně vstřelit gól.

Andořané dostali poslední šanci. Přímý kop na půlce hřiště. Obvykle se všichni hráči přesunou do pokutového území soupeře a míč kope brankář. Strážce tyčí Casals měl ale jiný plán. Do vápna soupeře se vydal sám.

A po chvíli by za hrdinu! Po malém závaru se totiž nejlépe zorientoval, přiklepl si míč a rozvlnil síť. Díky jeho přesnému zásahu postoupil andorský tým do dalšího kola kvalifikaci Ligy mistrů. Tam startuje například pražská Sparta.

Není divu, že hráči svého brankáře ještě dlouho po zápase oslavovali. Něco podobného se jen tak někomu nepovede. A sám Casals jistě na tento okamžik nezapomene do konce života.

VIDEO | Brankář Casals rozhodl gólem o postupu v Lize mistrů


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud