Jonáš Bartoš
Premium
15. září 2022 • 15:45

Bucha v Plzni na rozcestí: 3x STOP. Změní nastavení jako Nedvěd?

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patří mezi klenoty plzeňského kádru. Prakticky nesleze ze hřiště, právě na něj a Lukáše Kalvacha trenér Michal Bílek uprostřed pole bezmezně spoléhá. Pavel Bucha (24) své výkony degraduje zbytečnými červenými zákroky. V úterní Lize mistrů proti Interu (0:2) oslabil svůj tým v krátké době už potřetí, podobně jako v jarních šlágrech se Slavií a Spartou. Dokáže pracovitý introvert ubrat, což v minulosti zvládl například Pavel Nedvěd?



Z patnácti soutěžních zápasů rozjeté sezony chyběl Bucha v plzeňské sestavě pouze dvakrát. Odfrknout dostává jen v nejnutnějších případech. Nebo ve chvíli, kdy musí pauzírovat kvůli disciplinárnímu trestu. V úterní partii proti Interu zbytečně trefil v 61. minutě do holeně Nicola Barellu, po zásahu VAR nakonec sudí vytáhl červenou.  

„Jde o jeho náturu, takhle je zvyklý hrát. Ale je to absolutně zbytečná červená. Ve finále vyhrajete souboj někde v poli, to je hezké, ale prakticky to nic neřešilo. Tým tím jen oslabil. Noha byla zvednutá a Barella se pak válel, ale

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud