20. března 2009 • 11:00

Anglie vs. Evropa. Losuje se čtvrtfinále

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hned čtyři ostrovní kluby jsou v osudí pro čtvrtfinálový los Ligy mistrů. Arsenal, Chelsea, Liverpool a Manchester United mohou narazit na sebe. Vyválčí se mezi sebou, nebo jim bude přidělen neanglický tým?



Čtvrtfinálová otázka „kdo s kým?“ bude zodpovězena již dnes ve švýcarském Nyonu. Přesně ve 12:00 SEČ se osm nejlepších týmů Evropy dozví svého soupeře.

Losování se zúčastní generální sekretář UEFA David Taylor a patron římského finále Bruno Conti, legendární fotbalista AS.

Thierry Henry slaví svůj první gól
Thierry Henry slaví svůj první gól

Tři anglické týmy Arsenal, Chelsea a Manchesteru United se do čtvrtfinále Ligy mistrů prodraly přes italské velikány. Liga mistrů skončila pro AS Řím, Juventus a Inter Milán.

Liverpool si zase poradil se španělským gigantem Realem Madrid. V prvním duelu zvítězil se štěstím o jedinou branku, v odvetě nenechal nic náhodě a smetl svého soka 4:0.

Velkým favoritem Ligy mistrů je Barcelona, jež postoupila přes Lyon. Překvapit může také Bayern Mnichov. Ten si v osmifinále proti Sportingu Lisabon perfektně zastřílel. Sečtené skóre obou zápasů činí 12:1. Ve čtvrtfinále se představí také Porto a Villarreal.

První zápasy jsou na programu 7. a 8. dubna. Odvety se odehrají o týden později. Semifinálové dvojice se proti sobě postaví 28./29. dubna a 5./6. května.

Finále se odehraje na Olympijském stadionu v Římě 27. května od 20:45 SEČ.

2008/09 UEFA Champions League, čtvrtfinálové týmy
Klub Země
Arsenal FC Anglie
Chelsea FC Anglie
FC Barcelona Španělsko
FC Bayern München Německo
FC Porto Portugalsko
Liverpool FC Anglie
Manchester United FC Anglie
Villarreal CF Španělsko
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud