16. března 2010 • 14:58

Hádka v Interu! Mourinho vyřadil Balotelliho

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Těsně před odvetným zápasem na půdě Chelsea je v milánském Interu dusno. Trenér José Mourinho se ostře pohádal s útočníkem Mariem Balotellim, jehož nakonec nenominoval k večernímu střetnutí a nechal talentovaného bijce doma v Itálii.



Když se novináři poprvé podívali na soupisku Interu pro dnešní veledůležitý duel, byli překvapeni, že na ni 19letý Balotelli chybí.

Odejde Balotelli?

Už dlouho se spekuluje o tom, že zamíří do anglické Premier League. O jeho služby projevily zájem dva kluby – Chelsea a Manchester City.

Mourinho však pokaždé na Ostrovy vzkázal, ať si nedělají zbytečný zálusk, protože talentovaného forvarda nikomu neprodá.

Po ostré hádce ale může být všechno jinak.

Balotelli nechce hrát pod Mourinhem. Mourinho zase nechce nevychované fotbalisty, a tak se zdá, že se v létě oba rozejdou.

Ovšem zůstává otázkou, jestli neodejde spíš Mourinho, kterého chtějí v Realu Madrid…

„Je snad zraněný? Proč jste ho nevzal?“ ptali se Mourinha na předzápasové tiskové konferenci.

Portugalský kouč zvedl obočí, příliš se nevzrušoval a stroze odpověděl: „Balotelli? Budu mluvit pouze o hráčích, kteří jsou tady (v Londýně).“

Mario Balotelli slaví svůj gól ze 34 metrů.Foto ČTK/AP

Nikdo neměl tušení, co se stalo. Dokonce ani hráčův agent Mino Raiola. Byl velice překvapený, že Balotelli neodletěl se zbytkem týmu.

„Zraněný rozhodně není,“ informovala vzápětí italská média.

„Nebyl k zápasu nominován, protože se pohádal s Mourinhem. Mají osobní spor,“ vysvětlil až nejmenovaný zdroj serveru goal.com.

Mourinho chtěl dát vyřazením Balotelliho z kádru najevo, že nebude nadále tolerovat jeho neprofesionální chování.

„Ví o něm, že je talentovaný, ale už toho měl dost a nemohl riskovat, že ohrozí nejdůležitější zápas sezony,“ dodal zdroj.

Balotelli není prvním fotbalistou, který měl s portugalským trenérem spor. V Chelsea se Mourinho nepohodl například s Williamem Gallasem, Andrejem Ševčenkem nebo Hernánem Crespem. Všichni tři postupem času "blues" opustili.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud