6. dubna 2010 • 11:24

Prásk! Rosický je zmrzačen, Barcelonu asi nestihne

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
8
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Odvetné čtvrtfinálové utkání Ligy mistrů proti Barceloně bude muset Arsenal pravděpodobně odehrát bez zraněného Tomáše Rosického. Ten si poranil lýtko v sobotním ligovém zápase, v němž ho zmrzačil záložník Wolverhamptonu Karl Henry.



Fotbalisté Arsenalu díky remíze 2:2 v prvním duelu stále živí naděje na postup do semifinále milionářské soutěže, jejich šance však snižují zranění několika opor.

Tomáš Rosický slaví gól ArsenaluFoto ČTK/AP
Tohle zranění nepustí Tomáše Rosického do odvety proti Barceloně.Foto youtube.com

Do hry nezasáhne Cesc Fabregas, Andrej Aršavin, William Gallas, Alex Song a nad Tomášem Rosickým visí pořádně velký otazník.

Český reprezentant si ze souboje s Karlem Henrym z Wolves odnesl čtyři viditelné podlitiny, kvůli nimž má pouze padesátiprocentní šanci, že dnes večer proti Barceloně nastoupí.

„Když se podíváte na jeho lýtko, zjistíte, že Henryho zákrok nebyl tak nevinný, jak se zprva zdálo,“ uvedl kouč Arsenalu Wenger na oficiálních stránkách klubu. „Takže teprve uvidíme, jestli Tomáš nastoupí. Jeho šance jsou 50 na 50.“

Hříšník se zlobil: Vyloučení je skandální

Na omluvu od Karla Henryho může Rosický zapomenout. Ten se dosud nesmířil s tím, že obdržel červenou kartu.

„Mé vyloučení je vtipné a skandální zároveň,“ prohlásil před novináři s tím, že srážce nemohl zabránit.

„Nemůžu přece za to, že když jsem byl ve skluzu, Rosický se najednou otočil, aby si pokryl míč. Navíc jsem se díval na opakovaný záběr a jasně jsem zasáhl balón,“ hněval se.

Dokonce zkritizoval Arsenal za to, s jakou nefér taktikou zápas odehrál. „To, co tady předváděli, se mi nelíbí. Rosický se vrátil na hřiště za dvě minuty a byl úplně fit,“ kroutil hlavou Henry.

Arsenal nakonec využil přesilovky a zvítězil těsně 1:0. Na vedoucí Chelsea ztrácí tři body. Odveta s Barcelonou se hraje dnes od 20:45.

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud