Jonáš Bartoš
3. listopadu 2010 • 10:30

Talent Bale opět kosil Inter, chce ho i Barcelona

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Neuvěřitelné, úžasné, fascinující. Inter Milán (už podruhé) poznal sílu klenotu Tottenhamu Garetha Balea. V prvním utkání hattrickem málem smazal čtyřgólové manko, ve středeční odvetě byl hlavním strůjcem vítězství nad loňským šampionem Ligy mistrů. Rychlonohý expres "kohoutů" ničí nejlepší hráče, proti Interu famózně připravil dvě ze tří branek. A evropské velkokluby už nyní chystají lukrativní nabídky...



Největší podíl na senzační výhře Tottenhamu nad Interem (3:1) má Gareth Bale. Záložník, jehož jméno ještě před pár týdny znali jen na Ostrovech, uchvacuje Evropu. Připravil dvě ze tří branek, z Brazilce Maicona si udělal trhací kalendář.

Pokud rozkmitá své nohy, nejde zastavit. "Taxi pro Maicona," volali fanoušci Tottenhamu, když už poněkolikáté pláchl jednomu z nejlepších krajních obránců planety.


"Když mám balon, cítím obrovské sebevědomí. Celý tým hraje dobře, což jsme ukázali ve středu i v minulých zápasech. Díky tomu jdu dopředu i já," vyprávěl Bale po utkání.

Situace před druhým a třetím gólem Tottenhamu vypadaly zhruba takto: Bale převzal míč na levé straně, předkopl si ho a pelášil na bránu.Maicon po pár metrech jen bezmocně přihlížel, jak expres z Tottenhamu proniká k bráně a přesně centruje.

Pro Crauche a Pavljučenka nebyl problém uklidit míč do brány a zajistit svému týmu famózní vítězství. "Je úžasné sledovat, jak cvičí s tak skvělými fotbalisty. Po zápase za mnou přišel i Luis Figo a říkal, že Bale je fantastický," prozradil kouč Tottenhamu.

"Ten to zařídil," ukazuje na Garetha Balea Roman Pavljučenko, který vstřelil důležitý třetí gól Tottenhamu. "Ten to zařídil," ukazuje na Garetha Balea Roman Pavljučenko, který vstřelil důležitý třetí gól Tottenhamu.Foto ČTK

Brazilský obránce si musel připadat jako v hodně špatném snu. "Je považován za jednoho z nejlepších pravých beků planety. Ale Gareth mu připravil jedno z nejdivočejších zápasů, které mohl prožít," rozplýval se Redknapp nad uměním svého borce.

V Tottenhamu působí Bale už čtvrtou sezonu, úžasnými výkony si říká o místo v některém z velkoklubů. Spekuluje se o zájmu Barcelony, Manchesteru United či Realu Madrid. "Gareth ale není na prodej," vzkazuje rezolutně Redknapp.

Jednadvacetiletý záložník, který je přirovnáván k Ryanu Giggsovi, na sebe upozornil už podruhé. Na San Siru před čtrnácti dny Tottenham prohrával už 0:4, Bale však zavelel k velkému obratu.

Tři sprinty po levé straně a brilantní utažené rány po zemi k protilehlé tyči. Tuto vizitku zanechal nejmladší reprezentant Walesu v historii v milánském svatostánku. Ani jeho úžasný výkon však nedokázal smazat hrozivé manko, „kohouti“ nakonec padli 3:4.

"Je to úžasný hráč, navíc skromný. V týdnu jsem mu dal čtyři dny volna, aby si odpočinul a jel někam do ciziny. On místo toho odjel do Cardiffu za svou matkou," vypráví Redknapp o svém svěřenci.

Už když hrál druhou anglickou ligu, mluvilo se o něm jako o jednom z největších talentů. Nyní, kdyŽ nastupuje v Lize mistrů, jeho umění poznává celý svět...

Sestřih utkání Tottenham - Inter Milán

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud