30. listopadu 2010 • 16:41

Sparta bojuje v Evropské lize o postup

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbal už dlouho nepamatuje, že by český zástupce v evropských pohárech přežil zimu, přitom by to tolik potřeboval. Pro sebevědomí, pro přízeň fanoušků, pro národní koeficient. Na přelomu listopadu a prosince se zdá, že by hubená léta mohla být zažehnána, Sparta má jedinečnou šanci protáhnout se do vyřazovací fáze Evropské ligy



Palermo – Sparta

Český fotbal už dlouho nepamatuje, že by český zástupce v evropských pohárech přežil zimu, přitom by to tolik potřeboval. Pro sebevědomí, pro přízeň fanoušků, pro národní koeficient. Na přelomu listopadu a prosince se zdá, že by hubená léta mohla být zažehnána, Sparta má jedinečnou šanci protáhnout se do vyřazovací fáze Evropské ligy.

Po čtyřech zápasech skupiny F se pražský klub dostal do slibné pozice. Pokud ve čtvrtek uhraje v italském Palermu alespoň remízu, o druhé místo ji už nikdo nepřipraví a postup bude zpečetěn.

Přestože mě, a jistě nejen mě, poslední výsledky českých mužstev na evropské scéně odnaučily optimismu, tentokrát Spartě věřím. Rozhodující utkání pro ni nemohlo přijít ve vhodnější moment. Chytila se v lize, kde se před zimou dotáhla na dostřel vedoucí Plzni. Nepočítáme-li jednoznačnou prohru v CSKA, tak i ve skupině F předvedla velmi dobré výsledky. A to domácí remíza s Laussane byla zapříčiněna smůlou a fatálním Sionkovým selháním v tutovce v nastaveném čase. To však může být lehce zapomenuto.

Jozef Chovanec jistě naordinuje opatrnou taktiku, chce to však bránit aktivně. Věřím africkým střelcům, zejména Bony Wilfried je jedním z nejlepších cizinců, kteří se trávnících Gambrinus ligy objevili. Palermo si sice vylepšilo sebevědomí dvěma výhrami v lize, ale Cessena a Catania hrají v dolní polovině tabulky Serie A.

Myslím, že nebude padat hodně gólů, trefí se Bony a Sparta si odveze vytouženou postupovou remízu.

Tip 0
Kurzy Betlic.com: 1,75 – 3,40 – 4,50
Kurzy na Expekt.com: 1,60 – 3,75 – 5,30

Jak si vsadit a vyhnout se riziku prohry:

Zaregistrujte se u sázkových kanceláří, které nabízejí vstupní bonus formou bezplatné pojistky proti prohře. Tzn., Pokud vyhrajete, sázkovka Vám výhru vyplatí. Pokud prohrajete, Vaše vsazené peníze Vám vrátí bez dalších podmínek. Tento druh bonusu je na českém trhu relativně nový a nabízí ho následující sázkovky:
Betclic.com
Expekt.com

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud