30. října 2008 • 10:24

Levý podepíše v sobotu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Zlína by měl v nedělním ligovém utkání v Praze proti Bohemians už vést nový trenér Stanislav Levý. Smlouvu do konce sezony s následnou opcí ale ještě Levý nepodepsal.



Důvodem je, že mu až v pátek 31. října vyprší kontrakt s jeho bývalým zaměstnavatelem Viktorií Plzeň. Tam skončil své působení letos v dubnu.

"Jsme předběžně domluveni, že smlouvu podepíšeme v sobotu. Tentýž den večer by měl na Strahově vést nový kouč už náš předzápasový trénink," řekl ČTK šéf zlínského klubu Ladislav Valášek.

Zlín oslovil Levého začátkem října, kdy po špatných výsledcích propustil trenéra Josefa Mazuru. Vzhledem ke klauzuli ve smlouvě s Plzní by ale trenér Levý v případě okamžitého přijetí nabídky přišel o zbytek výplaty z předchozího působiště. Proto obě strany odložily jednání až na začátek listopadu, kdy už bude kouč volný.

Prozatímním vedením zlínského klubu byl pověřen sportovní ředitel Ladislav Minář společně s Markem Kalivodou, kterým jejich dočasná mise skončila po středečním vítězství Zlína v Jablonci v Poháru ČMFS.

Po středečním vyhazovu trenéra Petra Uličného v Brně se nicméně objevily i spekulace, že by Levý mohl zamířit do jihomoravské metropole.

"Pochopitelně takové riziko vždy existuje až do okamžiku, než se smlouva podepíše. Jsme si toho také vědomi. Ale věříme, že vzhledem k našemu čekání zasedne už v neděli trenér Levý na lavičku našeho týmu," dodal Valášek.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud