Pavel Hartman
22. srpna 2010 • 12:26

KOMENTÁŘ: Chovanec už přesluhuje

Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jozef Chovanec, pro sparťanské fanoušky bůh. Už to neplatí. Logicky. Ikona klubu sestoupila z prezidentské de facto jen reprezentativní funkce do centra dění. Dva roky už má oficiálně pod palcem sportovní rozvoj letenské firmy. Ale už předtím se na něm dlouhou dobu podílel.



Nemůže se tedy schovávat za nic. Ani za nedostatek pravomocí, ani na nedostatek času a až do včerejška ani o mimořádnou trpělivost a podporu fanoušků. Takže měl všechny podmínky k tomu, aby sparťanskou fotbalovou firmu opět dotáhl na evropskou úroveň.


Redaktor Sportu Pavel HartmanFoto Barbora Reichová (Sport)
Skutečnost? Z kdysi slavné a Železné Sparty se pod jeho nečitelným rukopisem stal fackovací panák, který je už i doma pro smích. Nedokáže fotbalově přehrát ani Příbram nebo České Budějovice, o Hradci Králové nemluvě.

Sám Chovanec si ještě stále věří, že by mohl najít cestu z doby těžkého temna, ale jak to chce udělat, to už neřekne. Místo toho opakuje jen samé fráze a zase fráze.

Na místo generálního sportovního manažera je tohle absolutně nedostatečná kvalifikace. Chovanec už dávno na Letné přesluhuje. Kdy to pochopí šéf Daniel Křetínský?

Vstoupit do diskuse
4

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud