21. května 2011 • 21:40

VIDEO z kabiny Plzně: Hráči stříhali trenéra

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Dodržel své slovo a stal se z něj plešoun! Trenér plzeňských fotbalistů se usadil na gumový balon a nechal se před otevřeným oknem na fanoušky ostříhat vlastními svěřenci! "Všichni dohola!" zpívali mezitím nadšení příznivci Viktorky.



Fotbalisté Plzně stříhají svého trenéra Pavla Vrbu.
Video se připravuje ...

Velkolepé oslavy vypukly už přímo na hřišti. Fotbalisté dostali pohár pro vítěze ligy a z plných plic si zařvali s fanoušky. Pro trenéra Vrbu ale nastal vrchol oslav až s příchodem do kabin, kde už na něj hráči pořvávali: "Stroječek, stroječek!"

Trenér mistrů se posadil na velký balon, Limberský s Ďurišem vzali strojky a dali se do práce. Celou akci viděli i fanoušci, kteří si přáli kouče holohlavého.

Triumfální odjezd ze stadionu
Triumfální odjezd ze stadionu


"Ale to přece není fér. To je víc, než jste říkali," zlobila se na oko rozesmátá lékařka plzeňského týmu. "Vůbec mu to nesluší, vypadá hrozně," vtipkovala.

To ale Vrbovi bylo jedno, protože už v tu chvíli běžel s hráči do autobusu, který se vydal na plzeňské náměstí. Tam čekaly tisíce dalších fanoušků. Oslavy mohly pokračovat...

Fotbalisté Plzně stříhají svého trenéra Pavla Vrbu.
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud