29. května 2014 • 09:45

Prodal to? Tohle nebyl jen vlastňák, Nigerijec si hodil míč do brány!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tohle se mu bude hodně těžko vysvětlovat. Nigerijský gólman Austin Ejide si v přípravném zápase na světový šampionát proti Skotsku (2:2) dal hodně podivný vlastní gól – doslova si totiž hodil míč do branky. A to v zápase, před kterým britská kriminálka vyšetřovala podezření z možného ovlivnění duelu sázkařskou mafií, nepůsobí zrovna důvěryhodně.



Na tom, že Ejideho má teď celý svět za podvodníka, nemění nic ani fakt, že sudí tenhle vypečený vlastňák nakonec neuznal kvůli faulu útočícího hráče.

Celé je to hodně bizarní. V úterý se objevily zprávy, že britský Národní kriminální úřad vyšetřuje pokusy asijských sázkařských mafií o ovlivnění duelu. Ve středu pak nigerijský brankář předvedl tenhle podivný zákrok.

VIDEO | Podívejte se na podivný brankářův zákrok

Ejide vybíhal pro centr z rohu a na hranici malého vápna se ve výskoku srazil s jedním ze Skotů. V tu chvíli už měl míč prakticky v obou rukách, ale najednou ho pohybem levačky poslal za sebe do brány.

Sudí sice zapískal skotský faul a gól neuznal, ale nigerijský brankář už se podezření, že si míč mrskl do sítě schválně, zbaví jen těžko...

A aby toho nebylo málo, druhý skotský gól si dali Nigerijci taky prakticky sami. Možná je to všechno jen nešťastná shoda okolností, ale prostě hodně podezřelá.

Fanouška, který před zápasem ve Fulhamu postával před stadionem s cedulí s nápisem „Nigérie zápasy neprodává, ale vyhrává“, aby pak člověku bylo líto.

Nigerijský fanoušek před zápasem se Skotskem vzkazuje světu, že fotbalisté jeho země zápasy neprodávají, ale vyhrávají Nigerijský fanoušek před zápasem se Skotskem vzkazuje světu, že fotbalisté jeho země zápasy neprodávají, ale vyhrávajíFoto Reuters

Abychom ale byli spravedliví, i vyrovnávací gól Nigérie na 1:1 také padl po teči skotské obrany...

P.S. Ve světle nigerijských úletů zapadl první gól Skota Charlieho Mulgrewa, který luxusní patičkou přeloboval Ejideho…

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud