5. června 2014 • 18:20

Tohle neměl nikdo slyšet. Piqué vyzradil odchod parťáka Fábregase!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle výstup na tiskové konferenci se Gerardu Piquému vůbec nepovedl. V domnění, že ho mikrofony nemohou zachytil, šeptal trenérovi národního týmu Španělska Vincentu Del Bosquemu zajímavou novinku. Opora Barcelony omylem vyzradila částku, za kterou má údajně Cesc Fábregas opustit Nou Camp.



O odchodu osmadvacetiletého záložníka Barcelony se spekuluje již delší dobu. Fábregas není spokojen s pozicí a herním vytížením, které se mu v nabité záloze dostává.

Fábregas a Pepe a jejich vzájemná hlavičkovaná po Messiho góluFoto Reuters

Španělský reprezentant prý vážně uvažuje o tom, že se vrátí do Anglie, odkud před třemi lety do Barcelony přicházel. Týmy Premier League ihned začaly házet přestupová lasa, nejvíc se mluvilo o Arsenalu, Manchesteru United či Chelsea.

Že Fábregas skutečně Barcelonu opustí, naznačila ještě jedna zajímavá situace. Při tiskové konferenci španělského národního týmu před přátelským zápasem se Salvadorem se totiž omylem prořekl obránce Gerard Piqué.

"Řekl mi, že je to hotové. Cecs v létě odejde za 33 milionů eur (asi 906 milionů korun)," šeptal stoper Barcelony trenérovi španělské reprezentace Del Bosquemu. Jaká bude další adresa Fabregase, neuvedl. Při těch slovech si Piqué neuvědomil, že mikrofony jsou zapnuté a jeho věta se ihned rozkřikne do světa.

VIDEO: Tajná šeptanda mezi Piquem a Del Bosquem

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud