24. června 2014 • 21:32

Kanibalův hattrick! Suárez pokousal soupeře už potřetí

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Luis Suárez je nepoučitelný. Znovu (už potřetí) pokousal v ostrém zápase protihráče. Po incidentech v nizozemské a anglické lize se tentokrát prohřešil na mistrovství světa. "Kanibal zkompletoval svůj hattrick," zlobí se fanoušci na celé planetě.



Listopad 2010, Otman Bakkal (PSV Eindhoven)
Ještě coby hráč Ajaxu se zakousl do ramene Otmana Bakkala při prestižním utkání proti Eindhovenu. Nizozemský tisk okamžitě přejmenoval Suáreze na "Kanibala z Ajaxu". Od svazu vyfasoval sedmizápasový zákaz startu, přímo na hřišti incident rozhodčímu unikl.

Duben 2013, Branislav Ivanovič (Chelsea)
Další zkrat přišel po třech letech. Suárez se zaskousl do ruky Branislava Ivanoviče z Chelsea a opět využil nepozornosti sudího. Potrestán byl dodatečně stopkou na deset zápasů. "Je mi to opravdu líto. Ivanovičovi se ještě jednou osobně omluvím. Chci se poučit z toho, co se stalo. Snad ze mě bude lepší fotbalista na hřišti i mimo něj," říkal Suárez.

Červen 2014, Giorgio Chiellini (Itálie)
Že se Suárez nepoučil, přesvědčil fotbalové fanoušky v úterním zápase MS proti Itálii. Před brankou soupeře se rozběhl ke stoperovi Giorgiovi Chiellinimu a zahryzl se mu do ramene. Ani tentokrát si hlavní arbitr prohřešku nevšiml, byť italský obránce zuřivě protestoval a ukazoval otisk zubů. V předchozích případech byl Suárez potrestán celkem sedmnáctizápasovým distancem. Bude stejně tvrdě jednat i disciplinární komise FIFA? Ukončí uruguayskému útočníkovi šampionát?

Útočník Uruguaye Luis Suárez se nejdříve zahryzl do ramene italského obránce Chielliniho a poté sám teatrálně spadl
Útočník Uruguaye Luis Suárez se nejdříve zahryzl do ramene italského obránce Chielliniho a poté sám teatrálně spadl

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud