23. května 2010 • 14:43

Diarru připravilo o MS onemocnění krve

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Francouzského záložníka Lassanu Diarru připravilo o účast na mistrovství světa onemocnění krve. Podle agentury AP trápí pětadvacetiletého fotbalistu Realu Madrid srpkovitá anémie.



Bývalý hráč Chelsea, Arsenalu a Portsmouthu kvůli potížím poslední tři dny na soustředění francouzské reprezentace v Tignes netrénoval.

Nyní už se léčí doma a v nejbližších dnech se podrobí vyšetření v nemocnici v Lyonu. Trenér Raymond Domenech zatím neoznámil, kdo Diarru v širší nominaci nahradí.

Defenzivní záložník patřil v kvalifikaci o postup na šampionát v Jihoafrické republice do základní sestavy, na kontě má 27 reprezentačních startů.

Srpkovitá anémie je onemocnění, při kterém červené krvinky mění tvar, což má za následek mnoho komplikací. Patří mezi ně například ucpávání cév a může vést až k rozpadu kostí, plic a jater.



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud