14. června 2010 • 11:15

Tragéd Green: Tahle brankáři zlomila srdce

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší tragéd, hlupák, ničema, ňouma na světě. Na hlavu brankáře anglické fotbalové reprezentace Roberta Greena se v sobotu večer snesla snad všechna sprostá slova, která v angličtině existují.



Start hrdého Albionu, který letos věří v prolomení zakletí světových šampionátů, proti USA sledovalo přímo na stadionu v JAR 20 tisíc fanoušků, dalších dvacet milionů jich sedělo u televizních obrazovek.

A Robert Green zrovna v tento moment předvedl nejhloupější chybu své kariéry. Lehounká střela Clinta Dempseyho se mu otřela o rukavice a doskákala do branky.


"Cítím se, jako bych potopil celou zemi," vylíval si podle deníku The Sun gólman West Hamu po telefonu srdce svým rodičům.

Ale jak může třicetiletý zkušený brankář z nejlepší fotbalové ligy světa udělat tak hroznou botu?

Podívejte se na šílenou Greenovu minelu:

Neuvěřitelná chyba Roberta Greena
Video se připravuje ...

Podle rodinného přítele má prý Green zlomené srdce! Zhruba před měsícem se totiž rozešel s Elizabeth Minett (23), francouzsko-kanadskou modelkou, která propaguje spodní prádlo.

Seznámili se spolu v roce 2008 v Torontu a Elizabeth měla odletět jako partnerka spolu s Greenem do Jihoafrické republiky. Jenže to už se nestalo. Třiadvacetiletá kráska opustila jejich společný byt v Londýně a teď prý bydlí v New Yorku.


"Rob nemůže na Elizabeth přestat myslet a stále si říká, co by bylo, kdyby... Opravdu mu hrozně chybí. V době, kdy se měl připravovat na šampionát ho to hodně zasáhlo. Ale je to opravdový profesionál a určitě si tím nenechá narušit koncentraci," řekl deníku The Sun Greenův přítel.

Sám gólman na svůj neuvěřitelný kiks zapomínal se spoluhráči na golfu. Všichni se ho snažili utěšovat a vyloudili z něj už i úsměv.

A Robert Green je připravený svoji chybu napravit. "Vy i celá Anglie na mě ještě budete moci být hrdí," vzkázal domů rodičům s tím, že se sebere a pomůže Albionu po 44 letech získat světový titul.

Robert Green pouští asi nejhloupější gól své kariéry
Robert Green pouští asi nejhloupější gól své kariéry

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud