30. června 2010 • 09:43

VIDEO: Ubohý Ronaldo plivnul do kamery

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo vyvolal pobouření milionů diváků u televizních obrazovek. Po vyřazení Portugalska v osmifinálovém zápase se Španělskem (0:1) neudržel nervy na uzdě a před kamerou si odplivnul. Taková „odměna“ za to, že kameraman dělal detailní záběr na Ronaldův odchod ze hřiště.



Cristiano Ronaldo si odplivnul před kamerou a vyvolal pobouření. Cristiano Ronaldo si odplivnul před kamerou a vyvolal pobouření.Foto /Youtube/

Tohle Cristiano Ronaldo přehnal a opět dokázal, že nepatří do klubu slušných fotbalistů. Po porážce si dovolil plivnout před kamerou, protože nechtěl být v detailním záběru.

Na letošním šampionátu je to druhý incident hráče a kameramana. Před pár dny při oslavě gólu se Argentinec Gabriel Heinze otočil a bouchl se hlavou o kameru. Vztekle pak do ni praštil.

Ale zatímco Heinze a spol. postoupili do čtvrtfinále, Portugalec Ronaldo na turnaji dohrál. Španělsko vyhrálo 1:0 a v další fázi se postaví proti Paraguayi.

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud