10. července 2010 • 04:00

Ať fandí těm druhým! Jagger je prokletím MS

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistům Španělska a Nizozemska nezbývá před finále mistrovství světa nic jiného, než se modlit. Hlavní teď je jediné: Aby si hvězdný lídr kapely Rolling Stones Mick Jagger vybral k fandění jejich soupeře. Pak je totiž vyhráno. Jagger si na šampionátu třikrát zvolil nějaké mužstvo k povzbuzování, jeho tým pokaždé prohrál.



Pozor na tohle prokletí! Zpěvákovi Micku Jaggerovi se ohromně zalíbilo na fotbalovém mistrovství světa v JAR, pravidelně dochází na zápasy přímo do ochozů stadionů. Ale zle tomu, komu se hvězda rozhodne fandit.

Jagger se postupně vydal na zápasy USA – Ghana, Anglie – Německo a Brazílie – Nizozemsko. Komu přál vítězství? Nespletete se, pokud pokaždé vyberete poražený výběr.

595089:gallery:true:true

Američanům přál společně s bývalým prezidentem Billem Clintonem, Ghana je ale přemohla 2:1. Coby rodák z Kentu vzápětí přál i svým krajanům v osmifinále proti Německu, Anglie padla 1:4.

Velkou radost z toho tehdy měl herec Leonardo di Caprio, jehož předkové přišli do Ameriky z Německa. Na tribuně hned za Jaggerem divoce troubil na vuvuzelu, za což mu zpěvák věnoval hodně káravý pohled.

Možná ještě víc ho ale potom bolelo nečekané vítězství Nizozemska nad Brazílií 2:1. Zápas na tribuně sledoval spolu se svým 11letým synem, kterého má s brazilskou modelkou Lucianou Gimenez Moradovou. Oba to dost prožívali, po prohře jim bylo všelijak.

Mick Jagger fandil náruživě Anglii.Foto ČTK

„Nejvíc jsem na mistrovství kvůli němu fandil právě Brazílii,“ přiznal se Jagger. „Kluk by se mnou nemluvil, pokud bych odpověděl jinak.“

Jedno je jasné: pokud teď řekne, že ve finále fandí třeba Nizozemsku, pak s ním nebude pro změnu mluvit nikdo od Rotterdamu po Groningen.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud