Michal Kvasnica
23. listopadu 2022 • 18:55

Pokerové tváře okolo Ronalda. Tým je prý v pohodě, ožívá téma mládí

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z DAUHÁ | Jaká je nálada u Portugalců poté, co se svět dozvěděl o oficiálním konci jejich kapitána Cristiana Ronalda v Manchesteru United? Buď umějí blafovat a skrývat emoce lépe než pokeroví hráči, nebo regulérně fakt dobrá. Trenér Fernando Santos ani záložník Bruno Fernandes nezastírali, že dohoda o rozvázání kontraktu CR7 před premiérou v turnaji je specifická záležitost, ale tým prý nerozhodí. „I s Cristianem si půjdeme za naším cílem: po EURO 2016 chceme národu znovu udělat radost.“



Nejen na šampionátu je zcela běžné, že na oficiální předzápasové tiskové konference chodí kromě trenérů mluvit i kapitán. Když se však v úterý večer fotbalový svět dozvěděl o konci Cristiana Ronalda na Old Trafford, ve FIFA kalendáři určeném pro novináře se od portugalského PR úseku objevila nenápadná větička, že respondent z řad hráčů teprve bude potvrzen.

Ve středu ráno už v příslušném boxíku svítilo jméno Bruna Fernandese. Symbolické, protože on na rozdíl od Ronalda v Manchesteru zůstává.

Přesto se Press Conferece Room 2 v mediálním centru zaplnil novináři ze všech koutů světa. Vůbec poprvé během turnaje se stalo, že se dovnitř nedostali všichni. Sekuriťáci museli po chvilce říct stop, štěstí měli ti, co dorazili dřív.

A pak začala smršť. Je atmosféra v týmu kvůli CR7 nekomfortní? Není už tak kontroverzní postavou

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud