30. května 2011 • 10:46

Weiss do Polska nejde, povede jen národní tým

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér slovenské reprezentace Vladimír Weiss fotbalisty varšavské Legie i přes dřívější informace polských médií nepovede. Zástupce šéfa klubu Leszek Miklas oznámil, že pro Legii i pro Slovenský fotbalový svaz bylo nepřijatelné, aby Weiss působil jako trenér na obou místech najednou.



Tým Legie Varšava nadále povede Maciej Skorźa, kterého polští fotbaloví komentátoři považují za spíše slabého trenéra.

"Šéfové klubu a fanoušci se příliš často museli dívat na tým, který prohrával i s těmi průměrnými," napsala o Legii pod vedením Skorźi Gazeta Wyborcza.

"Tato sezona nepřinese Legii chválu, nepamatuji si, kdy jsme naposledy utrpěli jedenáct porážek," zhodnotil výkony varšavské klubu Miklas. Legia ale vybojovala Polský fotbalový pohár a v lize obsadila třetí místo.

Vladimír Weiss starší ještě tři roky povede slovenskou reprezentaci. Je prvním trenérem, kterému se podařilo dostat národní tým na velký turnaj; v kvalifikaci na loňské mistrovství světa Slovensko vyhrálo kvalifikační skupinu před Slovinskem a Českou republikou.

V minulosti Weiss vedl Artmedii Petrželka, se kterou prošel do Ligy mistrů, i Saturn Moskevská oblast.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud