13. srpna 2011 • 13:30

Po Norsku jsou v pí... zpívá o reprezentaci Ruda z Ostravy!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bílek ven, nese se mezi českými fotbalovými fanoušky po ostudné prohře reprezentace 0:3 v Norsku. Výběr pod vedením trenéra Bílka zklamal na všech frontách. Všiml si toho i zpěvák a vtipálek známý jako Ruda z Ostravy. Toho český trapas rozesmutnil natolik, že o celé ostudě složil písničku...



Když vyhrála Petra Kvitová Wimbledon, složil pro ni písničkář Ruda oslavnou ódu. Jenže tu tentokrát musel známý bavič vyměnit za smutnou baladu. Jak by taky ne, když si vzal na paškál tuze bídný výkon české reprezentace, která pod vedením kouče Bílka dostala ostudný trojgólový výprask od Norska.

"Chvilku hrajou, Norsko pálí, Péťa pouští první fík!" připomíná Ruda prapodivné představení Bílkovy party v přípravném utkání se severským soupeřem.

Ruda z Ostravy složil o ostudné prohře Česka v Norsku baladu
Video se připravuje ...

"Jenže bacha, Norsko střílí! Dva nula! No, míval jsem vás kdysi rád..." smutně si v baladě posteskne při vzpomínce na zlaté časy českého nároďáku. Anebo alespoň na dobu, kdy nepředváděl takovou ostudu.

"A ti kluci, je mi líto, po Norsku jsou v pííí..." uzavírá Ruda z Ostravy svou baladu. Kde že jsou podle něj naši reprezentanti? To už si musíte poslechnout sami!

Radost Norska po vstřelení branky. Celkem se takhle Seveřané radovali třikrát.
Radost Norska po vstřelení branky. Celkem se takhle Seveřané radovali třikrát.

Vstoupit do diskuse
13

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud