6. března 2012 • 15:03

Poprask v Německu! Özil a Khedira flámovali na diskotéce

Autor: sh
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Němečtí fanoušci jsou pobouřeni. Dva reprezentanti Mesut Özil a Sami Khedira po porážce v přípravném utkání s Francií 1:2 v Brémách nezpytovali svědomí, ale bavili se až do zavírací hodiny na diskotéce Viva. Němci tak hákliví na disciplínu a projevy vlastenectví to nedovedou pochopit.



Informaci přinesl španělský deník AS. Dva dny po prohraném duelu s historickým rivalem se přesně podle harmonogramu hlásili hráči Realu Madrid trenéru José Mourinhovi a zapojili se do přípravy na nedělní ligové utkání proti Espanyolu Barcelona.

Bílý balet zvítězil s přehledem 5:0. Oba byli v základní sestavě a Khedira se prosadil i mezi střelce.

Teprve den poté vyšla informace o jejich prohřešku. „Chtěli jsme utopit své strasti,“ omluvili se trenérovi Mourinhovi, který poklesek přešel bez kázeňského postihu. Ostatně oba byli v té době na reprezentačním srazu v Německu mimo jeho dohled.

Poprask v Německu se dá přirovnat k pobouření českých fanoušků, když fotbalisté v čele s Ujfalušim, Feninem či Barošem „pařili“ během reprezentačního srazu v centru Prahy nebo flámovali s prostitutkami.

Vstoupit do diskuse
7

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud