2. června 2012 • 00:30

VIDEO: Tu máš, Chicharito! Dřevák roku daroval Mexiku výhru

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sahali po senzační remíze, ale cirkusová vložka jednoho z obránců je vrátila na zem. Fotbalisté Bosny a Hercegoviny sami nachystali v přípravném utkání s Mexikem vítězný gól Chicharitovi, hlavní hvězdě soupeře. Útočník Manchesteru United se po vstřelení branky nemohl než nesmát.



Drželi proti Mexiku nerozhodný stav až do konce druhé minuty nastavení, pak přišel moment jak z divizní soutěže. Mexický tlak v tu dobu sílil. Jenže ho ukončila nepovedená střela a zdálo, že je po nadějích na vítězství.

Míč doskákal k bosenskému obránci, který měl dost času na to odpálit míč na poslední vteřiny daleko od své branky. Napoprvé ho však odkopl pouze nad sebe a následné nůžky skončily ještě katastrofálněji. Nechtěně jimi přihrál před vlastního brankáře, kde číhal Chicharito, který bez problému prostřelil dezorientovaného gólmana.

Mezi smutnými Balkánci byl i čerstvý vítěz Premier League v dresu Manchesteru City Edin Džeko, který ve 29. minutě vyrovnal. Na neutrální půdě v Chicagu si ale hvězdy obou Manchesterů anglické pocity výhry a zklamání prohodily.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud