26. srpna 2014 • 04:50

Koho povolá Vrba? Uvažuje nad Plašilem, Škodou i Necidem!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už dnes dopoledne reprezentační trenér Pavel Vrba vyřkne jména hráčů, kteří na začátku září změří v českých barvách síly s USA (3. září) a Nizozemskem (9. září). Mezi nominované by se mohlo dostat na několik překvapivých jmen. Vybrali jsme čtyři hráče, které by Vrba do svého výběru mohl zařadit.



České fotbalisty čeká přátelské rozehřívací kolo s USA, o šest dní později pak ostrý vstup do evropské kvalifikace s Nizozemskem, třetím týmem ze světového šampionátu v Brazílii. Pavel Vrba jistě pořádně dumal nad tím, koho na náročné boje nominovat. Kdo by se také do trenérova výběru mohl vejít?

JAROSLAV PLAŠIL

Zkušený záložník pod trenérem Vrbou ještě nehrál, podle různých informací o něm ale český kouč silně uvažuje. Plašil na sebe upozornil výkony v Bordeaux, při vysoké výhře 4:1 nad Monakem sklidil ve Francii velkou chválu. Ve chvíli, kdy se záložníci Sparty nenachází v optimální formě a řada krajánků pravidelně nenastupuje, představuje zajímavou alternativu.

VÁCLAV PILAŘ

S rostoucí porcí zápasů roste Václavu Pilařovi i herní jistota a sebevědomí. Plzeňský záložník se pomalu vrací do někdejší formy a je hodně pravděpodobné, že právě jeho jméno Pavel Vrba na nominační tiskovce přečte. Pilař se v národním týmu před vleklými zdravotními problémy naposledy objevil před dvěma lety, kdy si v přípravném zápase na Ukrajině přetrhl vaz v koleně.

TOMÁŠ NECID

Tomáš Necid se rychle zabydlel v nizozemském Zwolle, kam se přesunul po nevydařeném hostování ve Slavii. Vytáhlý útočník dostává od začátku prostor na hřišti, velmi dobrý výkon podal proti Spartě, kdy vybojoval penaltu. Představuje typologii útočníka, kterého Vrba vyhledává. Nebýt zranění, Necid už by se dočkal pozvánky na jaře na utkání s Rakouskem.

MILAN ŠKODA

Symbol obrozené Slavie. Milan Škoda je s pěti brankami nejlepší střelec nového ročníku Synot ligy, po návratu mezi hrotové útočníky prožívá fantastické období. Právě kvůli výtečné formě, jakou se může pochlubit málokterý český reprezentant, by od trenéra Vrby mohl dostat šanci.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud