17. srpna 2016 • 15:18

Jarolím vybírá asistenty. Ke Kočímu přidá Koubka z Bohemky

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva týdny před prvním zápasem Karla Jarolíma v roli reprezentačního trenéra se rýsují jména jeho nejbližších spolupracovníků. Jeho asistenty by se měli stát Miroslav Koubek z Bohemians 1905 a Boris Kočí, který s Jarolímem dosud působil v Mladé Boleslavi. Vršovický klub už zájem o Koubka potvrdil na svých internetových stránkách. „Oficiálně potvrdíme jména až příští týden na tiskové konferenci,“ uvedl manažer reprezentace Jaromír Šetrle.



Po konci angažmá v Mladé Boleslavi se Jarolím věnuje naplno práci u reprezentačního týmu. Stihl první inspekční cesty do Švýcarska a Dánska a finišují také jednání o obsazení míst jeho asistentů.

Koubkovi v Bohemians nebudou bránit, aby si přibral reprezentační povinnosti. „Považujeme za čest, že se v souvislosti s českou reprezentací mluví o našem hlavním trenérovi,“ uvedl ředitel klubu Darek Jakubowicz. „Po pravidelných nominacích našich kmenových hráčů do reprezentační jedenadvacítky a v závislosti na současném zájmu o našeho trenéra k reprezentačnímu áčku je evidentní, že jsme se rozhodli jít v Ďolíčku správným směrem,“ uvedl.

Kromě něj by měl u reprezentace jako další asistent působit také Boris Kočí, který s Jarolímem spolupracoval v Mladé Boleslavi, dříve působil jako trenér béčka Sparty, jako hlavní trenér vedl druholigovou Vlašim.

Fotbalovou reprezentaci čeká 31. srpna přátelské utkání s Arménií, 4. září pak zahájí kvalifikaci o MS 2018 na Letné proti Severnímu Irsku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud