23. března 2019 • 20:53

Remíza v přípravě na Čechy. Brazilci hráli s Panamou 1:1, poprvé se trefil Paquetá

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilští fotbalisté před úterním zápasem s českou reprezentací v pražském Edenu remizovali v přípravném utkání v Portu s Panamou 1:1.



"Kanárky" poslal do vedení v 32. minutě Lucas Paquetá, který z úhlu propasíroval míč pod brankářem Mejíou do sítě. Záložník AC Milán, který při neúčasti zraněné hvězdy týmu Neymara oblékl dres s číslem deset, vstřelil premiérový gól v národním týmu. Překvapivé vyrovnání zařídil o čtyři minuty později hlavou po standardní situaci obránce Machado.

Omlazená sestava Brazílie, v níž debutoval levý bek Porta Alex Telles a teprve druhý start si připsal jeho spoluhráč Éder Militao, už navzdory velké územní i střelecké převaze další branku nepřidala. Pokusy Casemira a Richarlisona ze druhého poločasu skončily pouze na břevně

Svěřenci kouče Titeho nevyhráli poprvé od neúspěšného čtvrtfinále na loňském mistrovství světa proti Belgii. Po šesti zápasech rovněž poprvé inkasovali.

Sestava Brazílie: Ederson - Fágner, Militao, Miranda, Telles - Arthur (72. Anderson), Casemiro, Paquetá (60. Everton) - Richarlison, Firmino (60. Gabriel Jesus), Coutinho.

Přípravné fotbalové utkání:

Brazílie - Panama 1:1 (1:1)

Branky: 32. Paquetá - 36. Machado

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud