22. dubna 2021 • 09:18

Konec „rozlišováku“? Reprezentace představila nový venkovní dres

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už žádná žluto-zelená. Na EURO bude česká fotbalová reprezentace ctít tradiční národní barvy. K první červené variantě přibyla nová venkovní možnost, která je založena na bílé. „Věřím, že vyvolá pozitivní reakce,“ říká šéf FAČR Martin Malík.



„Po odložení mistrovství Evropy jsme s Pumou řešili různé varianty a detaily, jak by dresy pro zápasy na hřištích soupeřů měly vypadat. Výsledek se mi líbí a těším se, až v nich reprezentace vyběhne k zápasům na EURO,“ uvedl předseda Fotbalové asociace ČR Martin Malík.

Reprezentace bude v nových bílých dresech nastupovat v následujících dvou letech. Odehraje v nich tedy UEFA EURO 2020 a kvalifikaci o postup na mistrovství světa.

Česká repre má nové venkovní dresy pro EURO
Česká repre má nové venkovní dresy pro EURO

Oproti aktuální druhé sadě, kterou tým prezentoval jako inspirovanou národním stromem - lípou,  je ta nová podstatně decentnější. Bílou barvu doplňují červené a modré prvky a také logo národního týmu.

„Nový dres jsem měl na sobě při focení a podle mě se povedl. Pozitivní reakce jsem zaznamenal i od spoluhráčů, takže si myslím, že si ho oblíbíme. Hlavně ale doufám, že nám na mistrovství Evropy přinese štěstí a že v něm dosáhneme na nějaký týmový úspěch,“ věří obránce Jan Bořil.

Fotbalová reprezentace představila nové domácí dresy
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud