Jonáš Bartoš
Premium
21. března 2024 • 15:00

Taktické plány na Nory: Krejčí na jiné pozici, volný Souček a Šulc v akci?

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Detailní plány zahalil jako temnou vyvolávací komoru. Ivan Hašek (60) hodlá z faktu, že 15 let netrénoval na evropské scéně, udělat na reprezentační lavičce maximální výhodu. Taktické záměry dusí pod přísně střeženou pokličkou. Karty poprvé vyloží na stůl v Norsku. Náznaky, jakým směrem do reprezentační řeky skočí, přeci jen existují. Podle zdrojů Sportu například s jinou pozicí pro kapitána Sparty Ladislava Krejčího, který má za sebou hrůzné zápasy s Liverpoolem a Plzní.



Páteční premiéra reprezentačního štábu Ivana Haška v Norsku se blíží. Všichni si uvědomují, jak je start pro novou éru nároďáku kruciální. Trenéři probírají soupisku horem dolem, přemýšlejí nad všemi možnými variantami. Do akce nejspíš vyšlou nejsilnější možnou jedenáctku, prostor na zkoušení dalších členů kádru bude v úterý v Praze proti Arménii. Některá jména jsou daná, někde ale trenéři ještě debatují.

Překvapivá role se možná chystá pro Ladislava Krejčího. Po bídném období lemovaném chybami před góly Liverpoolu a vyloučením v Plzni je letenský kapitán rozbitý. Lídr Sparty ve třech těžkých zápasech hořel, čemuž odpovídají nízké známky Sportu – za Liverpool čtyři, Plzeň za dvě a odveta na Anfieldu opět za dvě.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud