4. září 2008 • 14:09

Ballack nazval Bierhoffa ‚pochcánkem‘

Autor: pj
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po prohře německého národního týmu ve finále EURO 2008 se Španělskem (0:1) bylo v kabině západních sousedů poměrně rušno. S vervou se údajně do sebe pustili Michael Ballack a manažer týmu Oliver Bierhoff.



Během dvacetiminutové vyhrocené konfrontace se kapitán Německa a nynější záložník londýnské Chelsea Michael Ballack odhodlal nazvat bývalou fotbalovou hvězdu Olivera Bierhoffa „pochcánkem“.

Jestli ale opravdu zašel tak daleko, visí ve vzduchu. Ballack se odmítl k celé situaci vyjádřit. Detaily nepopsal ani Bierhoff a pouze odvětil: „Nic k tomu neřeknu.“

Hádka mezi oběma aktéry začala už na hřišti, kde musel Ballacka a Bierhoffa oddělit útočník Kevin Kuranyi. Ostrá výměna názorů však pokračovala v kabině německé reprezentace.

Trenér Joachim Löw si proto pozval Ballacka na kobereček a probral s ním jeho špatné chování během evropského šampionátu, díky němuž rozrušil několik svých spoluhráčů.

„Michaela požádal, aby byl směrem ke všem reprezentantům víc pozitivní. Sám ví, že se musí kontrolovat. I my chceme, aby se Michael polepšil. Jako špílmachr a kapitán občas musíte jít lidem na nervy,“ řekl Oliver Bierhoff.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud