30. dubna 2011 • 21:25

Zoufalec Gomes: Další kiks a vymyšlený gól

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Nafackoval sám sobě a nejraději by udělal to samé i rozhodčímu! Brankář Tottenhamu Heurelho Gomes nedokázal zkrotit Lampardovu střelu a dopustil se pořádného kiksu. I když ale balon stihnul vyrazit ještě než přešel celým objemem brankovou čáru, sudí gól uznali...



Fotbalisté Chelsea si díky vymyšlené brance uchovali naději na obhajobu mistrovského titulu. Londýnské derby s Tottenhamem zvládli a na svém hřišti zvítězili 2:1.

Svěřenci trenéra Carla Ancelottiho po osmé výhře z posledních devíti ligových utkání ztrácejí tři body na vedoucí Manchester United. Ten má k dobru nedělní šlágr s Arsenalem a v příštím ligovém kole přivítá právě Chelsea.

Ta mohla jít do vedení po čtvrthodině hry, ale útočník Didier Drogba napálil z trestného kopu břevno. Už za čtyři minuty se tak dostali do vedení hosté. Brazilský záložník Sandro tvrdě vypálil a jeho rána i díky Modričově teči zapadla do růžku branky Petra Čecha.

"Blues" vyrovnali v poslední minutě prvního poločasu kontroverzním gólem. Brankář Tottenhamu Heurelho Gomes předvedl další velkou minelu a Lampardovu lehkou střelu propustil mezi nohama. Přestože po jeho následném zákroku míč nepřesáhl celým objemem brankovou čáru, rozhodčí gól uznali.

V předposlední minutě utkání pak dokonal obrat dorážející Salomon Kalou, který v domácím útoku vystřídal Fernanda Torrese. Španělský útočník dnes nedokázal navázat na premiérovou branku v dresu Chelsea z minulého týdne.

Hostující svěřenci trenéra Harryho Redknappa vyhráli jen jedno z posledních jedenácti soutěžních utkání. Na stadionu Stamford Bridge "Kohouti" naposledy zvítězili v únoru 1990.

Anglická fotbalová liga - 35. kolo:
Blackburn - Bolton 1:0 (20. Olsson), Blackpool - Stoke 0:0, Sunderland - Fulham 0:3 (61. a 73. Davies, 33. Kakuta), West Bromwich - Aston Villa 2:1 (60. Odemwingie, 84. Mulumbu - 4. vlastní Méité), Wigan - Everton 1:1 (21. N'Zogbia - 78. Baines z pen.), Chelsea - Tottenham 2:1 (45. Lampard, 89. Kalou - 19. Sandro).

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud