2. listopadu 2012 • 12:08

Balotelli je na obálce Time. Proč vždycky já? odpovídal rebel

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Popsaly se o něm stohy papírů, probraly všechny jeho úlety, šílené historky i fantastická gólová představení. Mario Balotelli je jedním ze symbolů současného fotbalu. Zbožňován i nenáviděn, ale neustále sledován. Nepoučitelný průšvihář se dostal i na obálku prestižního časopisu Time, kterému poskytl exkluzivní interview.



Málokterý fotbalista je v médiích propírán tak často. Mario Balotelli za pár let kariéry stihl řadu průšvihů, stejně tak nastřílet spousty důležitých gólů.

Génius, nebo nepoučitelný blázen? "Lidé si užívají, když o mě můžou mluvit. Někdo asi se mnou má problém. Věci, které nejsou pravda, stejně neovlivním," prozradil Balotelli v exkluzivním interview pro časopis Time.

Italský útočník Manchesteru City se dostal na obálku prestižního měsíčníku. Dostal přednost i před Barackem Obamou, byť v Americe vrcholí prezidentská kampaň. Volba Balotelliho jen dokazuje, jak svět hltá počínání kontroverzního hráče.

22letý útočník se v rozhovoru dotkl celé řady témat. Nejdůležitější góly kariéry, vztak k rodičům, trenérovi Mancinimu, otázky rasismu v Itálii. Jedna z prvních otázek směřovala i k jeho nápisu na tričku Why always me? (Proč vždycky já?), které na sobě měl při utkání s Manchesterem United.

Mario Balotelli se dostal na obálku prestižního časopisu Time Mario Balotelli se dostal na obálku prestižního časopisu TimeFoto  img.timeinc.net

"V té době se mluvilo pořád o mě. Bylo to o tom, že mě mají všichni nechat být," vysvětlil Balotelli, který před rokem ve zmíněném zápase vstřelil dvě branky a podílel se na kanonádě 6:1.

"Tehdy to pro mě byl obzvlášť důležitý gól, protože odstartoval spousty dalších branek," vzpomínal s tím, že důležité góly pro něj byly také v dresu Interu proti Kazani a na letošním EURO do sítě Německa.

Co dalšího kontroverzní forvard prozradil? Podívejte se na video, které Times pořídil z exkluzivního rozhovoru.

Mario Balotelli a gólman Roman Weidenfeller v utkání Ligy mistrů mezi Manchesterem City a Borussií Dortmund
Mario Balotelli a gólman Roman Weidenfeller v utkání Ligy mistrů mezi Manchesterem City a Borussií Dortmund

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud