17. prosince 2012 • 22:55

Arsenal pálí! Proti Readingu opět spustil gólostroj a vyhrál 5:2

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Arsenalu porazili v pondělním zápase Premier League nejhorší tým soutěže Reading 5:2 a posunuli se na páté místo. Do zápasu nezasáhl z vleklého zranění se zotavující český reprezentant Tomáš Rosický.



Fotbalisté Arsenalu bezpečně potvrdili roli favorita v ligovém zápase na hřišti posledního týmu tabulky Readingu a nasázeli mu pět gólů. Dali tak vzpomenout na minulé střetnutí obou celků v Ligovém poháru, které po divokém průběhu skončilo 7:5 ve prospěch Arsenalu.

"Kanonýři" se po výsledku 5:2 posunuli na páté místo, k výhře však nepřispěl reprezentační kapitán Tomáš Rosický. Ten se po půlročním zranění achilovky pomalu vrací do zápasové formy a proti Readingu zůstal jen na lavičce vítězů.

Kanonádu Arsenalu načal ve 14. minutě Němec Podolski a o další tři góly navýšil náskok londýnského klubu španělský záložník Cazorla, přičemž hattrick završil krátce po poločasové pauze. Reading se pak snažil dvěma brankami zápas zdramatizovat, jenže Walcott rychle vrátil favoritovi tříbrankový náskok.

Arsenal tak vyhrál podruhé z posledních pěti ligových zápasů a odčinil nedávný debakl v Ligovém poháru se soupeřem až ze čtvrté ligy Bradfordem.

Gól! Santi Cazorla slaví jednu ze svých tří tref do sítě Readingu
Gól! Santi Cazorla slaví jednu ze svých tří tref do sítě Readingu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud