9. února 2015 • 11:36

Trenér posledního týmu v Anglii: Přiškrtil soupeře a unikl vyhazovu

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalistů Leicesteru Nigel Pearson si v Premier League pro sebe ukradl pozornost, která jinak patří jeho známějším kolegům. A důvodem je jednak skutečnost, že po prohře s Crystal Palace 0:1 to vypadalo, že u posledního týmu skončí, avšak po sérii rozporuplných zpráv ve fuknci zůstává. Dalším důvodem je jeho potyčka se záložníkem soupeře Jamese McArthura.



K incidentu došlo, když McArthur srazil u čáry postávajícího Persona. Kouč Leicesteru si to nenechal líbit, hráče chytil kolem krku a vypadalo to, jako by ho zkoušel rukama kolem krku přiškrtit. Když se McArthur zvedl a chtěl běžet pryč, Person se ho nechtěl pustit a tahal ho za rukáv. Prostě hodně neobvyklý moment, který řešili fanoušci i novináři v celé Anglii.

Celý spor mohl mít pozadí v událostech z loňského léta, kdy chtěli McArthura získat právě v Leicesteru, jenže Wigan jako odmítl dvě nabídky a nakonec skotského reprezentanta prodal právě do Crystal Palace.

„Ale já s ním osobně nemám vůbec žádný problém, je to dobrý chlap. Samozřejmě jsem zklamaný, jak celá záležitost dopadla. Ale to je zodpovědnost McArthurova předchozího klubu,“ vysvětloval po zápase trenér Pearson. Trestu za incident se bouřlivák na lavičce zřejmě vyhne, protože ho sudí nezmínil v zápisu o utkání.

VIDEO | Podívejte se na celý incident kouče Leicesteru v sestřihu kuriozit 24. kola Premier League

Kuriozity Premier League: Kouč posledního Leicesteru přiškrtil soupeře
Video se připravuje ...

Nad Pearsonem nyní visí jiná hrozba. Brzy už třeba nemusí být trenérem Leicesteru. Podobné zprávy se objevovaly v britských médiích na konci víkendu, klub je vzápětí popřel. Na posledním 20. místě ztrácí Leicester na záchranu čtyři body a ze 24. kol vyhrál jen čtyři zápasy. Před úterním zápasem na Arsenalu má Person jasný úkol: Pokusit o zázrak… Jinak už z fám o jeho odvolání může být realita.

SESTŘIH Premier League: Leicester - Crystal Palace 0:1
Video se připravuje ...

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud