22. prosince 2015 • 19:46

Hiddinkovy plány v Chelsea: Oživit Falcaa a dát prostor mladíkům

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už začíná úřadovat. Nástupce Josého Mourinha na postu trenéra Chelsea Guus Hiddink určitě nespustí v týmu velkou revoluci, ale změny chystá. Jaké má zkušený Nizozemec s trápící se Chelsea plány? Na začátek si dal dva hlavní úkoly.



Hiddinkův plán číslo jedna zní jasně - zapojit do základní jedenáctky více mladíků. V Chelsea jsou totiž podle britských médií nespokojení s tím, jak málo prostoru dostal pod Mourinhem především velký klenot Ruben Loftus-Cheek.

Devatenáctiletý anglický záložník je totiž považován za budoucnost klubu i reprezentace, jenže portugalský manažer mu dal v této sezoně Premier League jen 64 minut ve třech zápasech. Ještě hůře je na tom jiný mladý talent Charly Musonda.

To hodlá Hiddink změnit. Pod jeho vedením by měli dostávat mladí fotbalisté mnohem více prostoru. Mimo jiné by to měl být signál i pro ty zkušenější, že nemají místo jisté.

2534201:gallery:true:true

Právě jednoho borce z řady zkušených by si pak chtěl vzít nizozemský trenér do parády. Hiddink by rád oživil spícího střelce Radamela Falcaa. Kolumbijský kanonýr se totiž po dlouhém zranění už více než rok nemůže dostat do formy.

Zatímco hráči ze základní sestavy měli po vítězství nad Sunderlandem druhý den volno, Falcao individuálně trénoval. A nový trenér s ním dlouho mluvil. Podaří se Hiddinkovi s Falcaem něco, co nesvedl ani Mourinho? A probudí celou Chelsea?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud