1. ledna 2019 • 10:32

Nasri po návratu z trestu: West Ham je práce snů! Tvrdě dřel, říká kouč

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po odpykání trestu za doping bude bývalý francouzský fotbalový reprezentant Samir Nasri hrát za West Ham. Londýnský klub podepsal s jednatřicetiletým záložníkem smlouvu do konce sezony. Nasrimu na Silvestra vypršel osmnáctiměsíční distanc za nepovolenou nitrožilní léčbu, kterou podstoupil na klinice v Los Angeles kvůli posílení imunity.



Do anglické ligy se Nasri vrací po dvou a půl letech. V letech 2012 a 2014 získal mistrovské tituly s Manchesterem City, kde hrál pod vedením současného kouče West Hamu Manuela Pellegriniho. V londýnském týmu už v poslední době trénoval a chystal se na návrat. "Tvrdě na sobě po té dlouhé pauze pracoval a chce se vrátit ve vrcholné formě," řekl Pellegrini.

Sevilla - Betis: Stadion bouří! Po centru Nasriho se trefil zadkem Mercado
Video se připravuje ...

V minulosti nastupoval Nasri také za Arsenal, kariéru zahájil v Marseille a vyzkoušel si také španělskou ligu v dresu Sevilly. "Vracím se do nejnáročnější ligy světa, v ambiciózním týmu a s dobře známým trenérem. To je práce snů a těším se na to," uvedl Nasri, jenž odehrál v letech 2007 až 2013 za Francii čtyři desítky zápasů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud