11. listopadu 2020 • 16:49

Anglická popová hvězda: Můj oblíbený hráč? Souček! Je to příjemný člověk

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
23
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Popularita Tomáše Součka v Anglii roste. Chcete důkaz? Jsou jím nejen jeho povedené výkony v Premier League. Nejnověji jméno českého reprezentanta zmínila anglická popová zpěvačka Pixie Lott v rozhovoru pro fanouškovský web Hammers News. Souček je jejím nejoblíbenějším fotbalistou ze současného kádru West Hamu.



Kanonýr Michail Antonio, nebo snad kapitán Mark Noble? Ne, když měla Pixie Lott zmínit svého favorita ze soupisky Kladivářů, ukázala bez váhání na Součka. „Je to tak dobrý hráč. Nikdy nepřestane makat pro tým. A je s ním i legrace a vypadá jako příjemný člověk,“ vysypala komplimenty na střelce vítězného gólu ze sobotního zápasu proti Fulhamu.

Fanouškovský web znovu připomněl, že posila ze Slavie se za 19 milionů liber jednoznačně vyplatila jako výhodný nákup.

Devětadvacetiletá zpěvačka, která již dostala tři své písničky na vrchol britské hitparády, je jako londýnská rodačka oddanou fanynkou West Hamu, v minulosti vystoupila před zápasem přímo na stadionu.

Kromě Součka má uznání také pro trenéra Davida Moyese. „Konečně pod ním hrajeme zase jako tým. Jsme na hřišti dobře organizovaní a každý zná svoji roli. Působíme mnohem spolehlivějším dojmem než pod Pellegrinim,“ srovnala Moyese s jeho předchůdcem.

Zatímco v minulé sezoně bojoval West Ham o záchranu, v aktuálním ročníku může myslet podle Pixie Lott výš. „Můžeme skončit mezi nejlepší osmičkou, pokud přivedeme v zimě ještě dvě posily. Uvidíme, jak ambiciózní jsme.“

Zpěvačka Pixie Lott na stadionu West Hamu
Zpěvačka Pixie Lott na stadionu West Hamu

Vstoupit do diskuse
23

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud