24. července 2008 • 13:50

Scholes si dává maximálně dva roky

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický fotbalista Paul Scholes plánuje, že nejpozději za dva roky ukončí kariéru. Plánuje dokončit současnou smlouvu s Manchesterem United a pak ještě o rok působení v klubu prodloužit.



"Myslím, že dva roky jsou maximum. Nemůžu říct, že bych se nemohl dočkat konce kariéry, ale bude to docela příjemné, až z velkého fotbalu zmizím," citoval Scholese list Daily Telegraph.

"Smlouvu mám ještě na rok a pak bych chtěl přidat ještě jednu sezonu. Samozřejmě to bude všechno záležet na tom, jak se budu zdravotně cítit a jak budu hrát," dodal Scholes, který vítězným gólem zajistil v uplynulé sezoně postup přes Barcelonu do finále Ligy mistrů.

Scholes je odchovancem United a za první tým "Rudých ďáblů" hraje od roku 1993. S klubem osmkrát vyhrál anglickou ligu, dvakrát Ligu mistrů a třikrát Anglický pohár. Do roku 2004 nastupoval za národní tým, po Euru v Portugalsku však oznámil konec reprezentační kariéry.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud