11. srpna 2008 • 16:55

Další případ: klub nedovolil hráči přestup

Autor: pj
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Potíže s přáními fotbalistů odejít do jiného klubu neřeší pouze Manchester United s Cristianem Ronaldem. Podobně jsou na tom také u městského rivala City.



Konkrétně se jedná o dvaadvacetiletého obránce Vedrana Corluku, který byl na cestě do Tottenhamu Hotspur. Na poslední chvíli však zasáhl manažer Mark Hughes a transfer zrušil.

Pravda, nejedná se o megahvězdu typu Ronalda, ale situace je pro celý klub i tak znepokojivá. Corluka totiž s přestupem počítal, prošel lékařskou prohlídkou a domluvil se na zajímavých bodech smlouvy.

Výsledek? Žádný. Zůstane v Manchesteru City, rozhodl kouč. „Vedran je z přístupu klubu naprosto nešťastný,“ prozradil hráčův agent. „Nyní doufá, že se celá situace vyřeší co nejdříve a připojí se k týmu Tottenhamu.“

Vedení „Spurs“ nabízelo za Corluku zhruba 240 milionů liber. Manchester City dlouho váhal, podle některých informací britských médií neoficiálně na nabídku kývl, ale nakonec transfer zatrhl.

Proč? „Je to skvělý kluk. Každý v klubu si přeje, aby zůstal. Ve svých plánech pro nadcházející sezonu s ním rozhodně počítám,“ uvedl manažer Hughes.

Corluka přestoupil na City of Manchester Stadium před rokem. Během dvanácti měsíců se zapsal do paměti fanoušků vynikajícími výkony a byl označen za budoucí hvězdu evropské kopané.

Nyní si ale u příznivců „Citizens“ pošramotil pověst, v klubu není spokojený a kdo ví, jak se celá záležitost podepíše na jeho výkonech…

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud