1. října 2008 • 17:22

Chelsea do Rumunska s ochutnávačem

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Chelsea pobouřila Rumunsko. Londýnský klub, který dnes hraje v Lize mistrů na hřišti Kluže, si přivezl vlastního ochutnávače jídla.



O bezpečnost českého brankáře Petra Čecha a dalších hvězd anglického celku se navíc stará 50 bývalých členů elitní rumunské vojenské jednotky přezdívané Vulturi (Orli).

"Bojí se snad, že je tady otrávíme?" napsal rumunský deník Click. "Nebo jim naservírujeme Drákulovu krev? Myslí si o sobě, že jsou šlechtici? Tohle jsou přece středověké manýry," přidal jeden ze zaměstnanců pětihvězdičkového hotelu Opera Plaza, kde Chelsea bydlí.

Ještě před příletem klubu do Rumunska dostalo vedení hotelu manuál o 35 stranách s požadavky, jak má být o hvězdy postaráno. "Dokonce prošli kuchyň a muselo se vyhodit všechno, co nebylo organické," citoval britský list The Sun jednoho ze zaměstnanců hotelu.

Z kuchyně během pobytu Chelsea musely také zmizet také veškeré tuky a oleje, protože klubový kuchař Nick Broad na vaření používá výhradně panenský olivový olej.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud