7. října 2009 • 17:06

Jednička Manchesteru United? Júlio César

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manchester United, zdá se, našel pro příští sezonu novou brankářskou jedničku. Kvůli konci kariéry Edwina van der Sara a nevyzpytatelným výkonům Bena Fostera chce manažer Alex Ferguson přivést Júlia Césara z Interu Milán.



V úterý Césarova manželka Susana Wernerová napsala na svém internetovém blogu, že její „manžel byl bombardován nabídkami z velkého klubu“.

Italská média okamžitě zjistila, že zmíněným klubem je Manchester United. César zaujal anglický tým svými výkony v loňském ročníku Ligy mistrů.

Kouč Ferguson po sezoně přijde pravděpodobně o van der Sara, který se chystá pověsit kopačky na hřebík, a současné dvojce Benu Fosterovi příliš nedůvěřuje. Navíc jejich vztah utrpěl kvůli hádce po ligovém utkání se Sunderlandem (2:2).

„Ano, Manchester United opravdu projevil zájem o Júlia, ale ještě neposlal oficiální nabídku,“ uvedl hráčův agent Josias Cardoso.

César momentálně vede jednání s Interem Milán o nové smlouvě, ovšem s klubem se zatím nedokázal dohodnout. „Doufáme, že se domluvíme do konce měsíce. To je náš prvořadý cíl,“ dodal Cardoso.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud