25. července 2016 • 13:30

Hladový Juventus. Za Pogbu chce od United víc, Higuaína koupí i tak

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupová sága kolem Paula Pogby stále není u konce. Poté, co Manchester United za 23letého záložníka nabídl Juventusu požadovaných 110 milionů eur, se italský klub rozhodl cenu jednoho z nejžádanějších hráčů letošního léta zvednout. Pokud United chtějí svého bývalého hráče získat zpět, musí zaplatit minimálně 120 milionů liber. „Stará dáma“ také podle informací britského deníku The Guardian Manchester informovala, že odchod Pogby není nutný a příchod kanonýra Gonzala Higuaína na jeho prodeji nezávisí.



Už nyní je jasné, že, pokud Manchester United a Juventus dojdou ke vzájemné shodě, trhne francouzský záložník rekord Garetha Balea (101 milionů eur) z roku 2013 a stane se nejdražším fotbalistou v historii. Otázkou zůstává, kolik za něho „rudí ďáblové“ budou muset zaplatit.

Vedení Juventusu se totiž snaží vydělat na prodeji své největší hvězdy, co nejvíc to jde. Poté, co United nabídli za 23letého záložníka rekordních 110 milionů eur, a zdálo se, že mají vyhráno, řekli zástupci italského klubu ne ne. Chceme víc a to o deset milionů eur. Celková částka se tak už nyní vyšplhala na neuvěřitelných 120 milionů eur (3,2 miliardy korun).

A aby situaci United ještě víc ztížili, informovali je o tom, že prodej Pogby nijak nesouvisí s příchodem argentinského útočníka  Gonzala Higuaína. Osmadvacetiletý zabiják z Neapole, který se stal s 36 góly nejlepším střelcem minulého ročníku Serie A, je už podle informací italských medií jednou nohou v kádru Juventusu.

Až transfer oba kluby potvrdí a Juve uhradí přestupní klauzuli 94,7 milionů eur (2,5 miliardy korun), která Higuaína váže v Neapoli, padne i další velký rekordní přestup. V roce 2009 kupoval Real Cristiana Ronalda z Manchesteru United za 94 milionů eur.

Fotbalové přestupy a spekulace sledujte ONLINE ZDE >>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud