22. října 2008 • 14:08

Beckham bude hrát za AC Milán!

Autor: pj
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na San Siru tiká další přestupová bomba. AC Milán se dohodl na hostování anglické hvězdy Davida Beckhama! Informaci potvrdil viceprezident klubu Adriano Galliani.



Podle původních informací měl Beckham s italským celkem pouze trénovat. Trenér Carlo Ancelotti však projevil zájem, aby anglický reprezentant oblékal dres „rossoneri“ i v soutěžních zápasech.

Vedení klubu proto vynaložilo veškeré úsilí, aby Beckhama do svého celku zlákalo. A úspěšně.

Přestože informace stále není oficiální, viceprezident Adriano Galliani oznámil, že bývalý hráč Manchesteru United a Realu Madrid bude působit v AC Milán celé jaro.

„Beckham chce trénovat a hrát za náš klub,“ cituje Gallianiho italský list Corriere della Sera. „Nejsme proti jeho přání. Přijde v lednu a bude zde působit po zbytek sezony. Trenéru Ancelottimu bude k dispozici v italské lize i Poháru UEFA.“

Galliani zároveň ubezpečil fanoušky, že se nejedná pouze o běžný přestup, ale o „skvělý transfer“. „Dnešní fotbal je o zaplněných stadionech a sponzorech. Superhvězdy jako je Beckham tohle splňují. Spolu s ním, Kaká a Ronaldinhem vytvoříme tým snů,“ dodal Galliani.

33letý záložník by měl v AC Milán na jaře pouze hostovat a v létě se vrátit zpátky do Los Angeles Galaxy.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud