14. prosince 2008 • 20:31

Mourinho: Adriano může odejít

Autor: Tomáš Bělonožník
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Interu Milán José Mourinho na tiskové konferenci po ligovém zápase s Chievem naznačil, že brazilskému útočníkovi Adrianovi dovolí odejít, pokud si to bude přát.



Mourinhovi se nelíbí hráčovo nízké nasazení a několikrát už ho dokonce vynechal z nominace na zápas.

V posledních týdnech média mnohem častěji propírají Brazilcův osobní život, než výkony na hřišti. Před několika dny se opět objevily spekulace o tom, že ho trenér vyřadil z kádru kvůli tomu, že přiešel na trénink opilý. Klub ale vše popřel a jako důvod Adrianovy nepřítomnosti uvedl lékařské vyšetření.

Adriano flámoval, v Interu skončí! >>>
Adriano nebyl opilý, byl u doktora >>>


Adriano opustil tým dříve, než začala zimní přestávka, Mourinho ho pustil domů do Brazílie. "Adriano letěl do Brazílie, protože se v tamním teplu tam dokáže vyléčit dříve, než v milánské zimě. Navíc bude daleko od toho, co se kolem něho dělo v poslední době," prohlásil portugalský kouč Interu. "Je tu šťastný a 2. ledna bude zpátky stejně jako všichni ostatní," dodal.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud