16. března 2009 • 15:36

Džeko: Zůstanu ve Wolfsburgu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bosenský útočník Edin Džeko prožívá ve Wolfsburgu fantastickou sezónu. Na jaře se v pěti zápasech trefil už sedmkrát. Není divu, že kolem mladého útočníka krouží zástupci špičkových velkoklubů - nejnověji se mluví o zájmu Arsenalu.



Třiadvacetiletý bosenský fotbalista tvoří s Brazilcem Grafitem úderné útočné duo. Dohromady už nastříleli třicet! z celkových padesáti gólů VfL a jsou bezkonkurenčně nejlepší ofenzivní dvojicí bundesligy.

Střelec Džeko: Češtinu jsem nezapomněl >>


Především díky jejich produktivitě se Wolfsburg drží v tabulce na třetím místě zajišťující postup do předkola Ligy mistrů. Trenér Magath se své ofenzivní síly nechce za žádnou cenu zbavit

O Bosňana Džeka je nyní velký zájem. Člen trenérského týmu Arsenalu Boro Primorac potvrdil, že londýnský klub ofenzivního fotbalistu intenzivně sleduje.

Samotný hráč. který ještě v sezóně 2006/2007 oblékal dres Teplic, je však připraven prodloužit stávající kontrakt s Wolfsburgem. 

"Wolfsburg je pro mě číslo jedna. V klubu se cítím výborně a chci zde dál hrát," prohlásil třiadvacetiletý útočník pro německý magazín Kicker.

A trenér Magath už má pro vycházející hvězdu bundesligy připravenou smlouvu do roku 2011. Uvidíme, jak dlouho Wolfsburg  svou hvězdu v kádru udrží..

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud