12. května 2009 • 08:44

"Zkur...HSV," řval brankář Brém

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtvrtý vzájemný zápas fotbalistů Hamburku a Werderu Brémy během 19 dnů se zřejmě podepsal i na psychice hráčů. Brankář Brém Tim Wiese se po nedělním vítězném duelu nechal unést emocemi a s megafonem v ruce povzbuzoval fanoušky k vulgárnímu skandování na adresu soupeře.



Jeho chováním se bude zabývat disciplinární komise. Brémy se s Hamburkem, za který nastupuje český reprezentant David Jarolím, v krátké době po sobě střetly v semifinále Německého poháru, dvakrát v semifinále Poháru UEFA a také v neděli v lize, kdy doma vyhrály 2:0 a připsaly si v této sérii třetí výhru.

Wiese poté vylezl na plot za brankou a pomocí megafonu nabádal fanoušky ke skandování. Objevil se i vulgární pokřik: "Zkur... HSV (Hamburk SV).""Měl jsem po zápase v krvi hodně adrenalinu. Samozřejmě, že to nebylo v pořádku, ale vyšlo to z návalu emocí," uvedl německý reprezentační brankář pro deník Bild.

Nyní bude muset své jednání obhájit před disciplinární komisí, která se případem bude zabývat. V minulosti za provinění brankáře Chotěbuze Gerharda Tremmela, který s fanoušky podobně skandoval na adresu Rostocku a Herthy Berlín, udělila pokutu 10 tisíc eur.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud