11. února 2011 • 19:37

VIDEO: Francouzi předvedli nejhorší signál historie!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Mulhousu hrajícího čtvrtou francouzskou ligu ukázali, že zkoušet při zahrávání přímého kopu složité signály, se nemusí vždy vyplatit. V utkání proti poslednímu Lohans hned tři hráči nabíhali na rozehrávku, ani jeden však do míče nekopl a výrazně tak pobavili fanoušky na stadionu i komentátora zápasu.



Na amatérském záběru celé situace lze vidět, jak se tři hráči Mulhousu chystají zahrávat přímý kop, ovšem podle všeho se špatně domluvili. Všichni kolem míče proběhnou, přičemž dva se málem srazí, ale kopnout balon na branku se nechystá ani jeden z nich.

Následuje zmatečná situace, při které se Mulhouse snaží zamezit hrozícímu nebezpečnému brejku soupeře, vše ale uklidňuje rozhodčí, který nechává standardní situaci opakovat pro předčasné vyběhnutí obránců ze zdi.

Mulhouse, jehož dres v minulosti oblékaly slavné osobnosti světového fotbalu jako ghanská legenda Abedi Pelé, bývalý kouč francouzské reprezentace Raymond Domenech či hvězdný bulharský brankář Borislav Michajlov, nakonec vybojoval výhru 1:0.

Nadále však zůstává v nejvyšší amatérské soutěži Francie v ohrožení sestupem, když má na poslední tři příčky pouze tříbodový náskok.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud