27. června 2012 • 11:34

Další Čech do bundesligy? Augsburg chce plzeňského Petrželu

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zastaví rychlík Petržela v Augsburgu? Po Theodoru Gebre-Selassiem, který v minulých dnech posílil Werder Brémy, se údajně do Německa chystá další český fotbalista. Plzeňský záložník Milan Petržela by měl podle serveru aktualne.cz posílit bundesligový FC Augsburg.



O Petrželově příchodu spekulují také německá média. Augsburg by dle nich měl za plzeňské pravé křídlo nabídnout okolo jednoho a půl milionu eur, Viktoria však Petrželův možný odchod odmítla komentovat.

Zatímco talentovaného mladíka Daridu navzdory milionovým nabídkám nechtělo po EURO 2012 vedení Plzně prodat, u devětadvacetiletého Petržely by přístup klubu k možnému odchodu mohl být přívětivější.

Není to poprvé, co se hovoří o odchodu českého reprezentanta do ciziny. O Petrželu stál již v zimě turecký Bursaspor.

"Nabídka byla pro hráče luxusní," prozradil tehdy Petrželův agent Viktor Kolář. Nakonec se však on i hráč rozhodli respektovat rozhodnutí Plzně a ze změny sešlo.

Petržela by se v Augsburgu setkal s dalším českým hráčem. Ve službách bavorského klubu je po příchodu z Schalke 04 také Jan Morávek.

Tvrdý souboj o míč Petržely a Limberského
Tvrdý souboj o míč Petržely a Limberského

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud