11. října 2012 • 04:57

Jako žáček! Brankář nechytil výkop kolegy z devadesáti metrů

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Běží poslední sekundy zápasu a gólman prohrávajícího týmu se vrhá do vápna a přesnou hlavičkou dává branku. To se ve fotbalových dějinách už několikrát stalo. Ale proč se hnát až do vápna soupeře, řekl si gólman Imran Mohamed z týmu New Radiant a výkopem od vlastní brány zesměšnil svého kolegu Fiasala o devadesát metrů dále.



Jeho tým díky této brance vyhrál v prodloužení semifinále místního poháru na Maledivách 2:1 a zahraje si o titul.

Po devadesáti minutách se diváci branky nedočkali a zápas muselo rozhodnout prodloužení. Fotbalisté New Radiantu šli do brzkého vedení, které pojistil druhou brankou právě brankář Imran Mohamed.

Neštěstí pro Fiasala je o to větší, že dlouhý výkop v pohodě měl, ale míč mu jako žáčkovi, který vidí kulatou mičudu vůbec poprvé, propadl mezi rukama.

VIDEO: Na tuhle branku zoufalý gólman jen tak nezapomene



Šokovaní hráči soupeře nejprve nemohli uvěřit svému neštěstí. Když se alespoň částečně oklepali z překvapení, které jim přivodil vlastní brankář, stihli vstřelit alespoň kontaktní branku, tím však jejich snaha skončila.

Gólam Mohamed se zapsal do historie místního fotbalu i dalším způsobem. Stal se prvním gólmanem historie Malediv, kterému se něco takového podařilo.

A jeho nešťastný kolega Faisal? Na jeho vyjádření čekali všichni celkem pochopitelně marně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud