18. července 2008 • 10:21

Eto’o za Drogbu? Nepřipadá v úvahu

Autor: pj
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mohl to být další hit přestupového léta. Jenže padl. Chelsea odmítla nabídku Barcelony, která za Didiera Drogbu nabídla kamerunského útočníka Samuela Eto’oa.



Kapitán reprezentace Pobřeží slonoviny bude jednat o své budoucnosti se zástupci Chelsea v nejbližších dnech. Dokonce se nechal přes svého agenta slyšet, že by se mohlo o jeho (ne)setrvání rozhodnout v příštím týdnu.

O Drogbu hodně usilovaly AC Milán a Inter. Už to vypadalo, že by se mohl stěhovat právě na Apeninský poloostrov, ale s příchodem nového kouče Luize Felipe Scolariho na odchod netlačí.

Přesto se Barcelona podle britského listu The Sun pokusila vyměnit nechtěného Samuela Eto’oa za Drogbu. O Kamerunce londýnský klub usiloval poměrně dlouhou dobu, ale na tuto dohodu odmítl přistoupit.

Katalánský klub zároveň nabízel Drogbovi pohádkový plat ve výši 103 tisíc liber týdně, což je o 19 tisíc víc, než pobírá v týmu „Blues“. Eto’oův plat se odhaduje na 160 tisíc liber, přičemž Chelsea by údajně byla ochotna vyplácet kamerunskému střelci „jen“ 130 tisíc.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud